Ring oss på:
92 81 40 20
 

Dorn terapi

Dorn metoden: en mild terapi av virvelsøylen og ledd.

Dorn-metoden er en enkel og effektiv metode til å justere feilstillinger i ryggsøylen og andre ledd. Dermed fjernes smerter, spenninger og andre plager.

Siden hver ryggvirvel er koblet til visse organer i kroppen via nervesystemet, kan feilstillinger i virvlene føre til smerter og plager forskjellige steder i kroppen. Det kan også føre til plager og ubehag som:

hodepine, svimmelhet, tretthet, søvnproblemer, allergier, utslett, eksem, sirkulasjonsforstyrrelser, hjerteproblemer, luftveisproblemer, galleproblemer, magesmerter, luft i magen, forstoppelse, hemoroider, åreknuter og en rekke andre problemer.

Dorn er en veldig mild behandlingsmetode – uten plutselige rykk eller trykk siden all korreksjon foregår i dynamisk bevegelse! I all sin enkelthet går Dorn ut på å rette opp skjelettstrukturen ved først å korrigere benlengden, så rette bekkenleddene, samt rette virvlene i rygg og nakke. Dette medfører en balansering av sentralnervesystemet, muskeltonus og sirkulasjon til indre organer.

Ulik benlengde forekommer mye oftere enn man er klar over. Ulik benlengde vil medføre at bekkenet blir skjevt og dette vil igjen forplante seg lenger opp i ryggsøylen. Over tid kan dette utvikle seg til en rekke plager, kne og hoftesmerter, isjias, skoliose for å nevne noen.

Ut fra undersøkelser vet vi at ca. 95 % av alle mennesker på et eller annet tidspunkt har hatt en eller flere virvler forskjøvet i rygg eller nakke og 90% har benlengde forskjell. Noen velger at få innlegg i skoene, men dermed stabiliseres feilstillingen med risiko for slitasje på rygg/hofteledd og kroniske smerter. Dorn teknikkene har så god effekt siden de korrigerer selve feilstillingen og dermed smerteårsaken.

Behandlere:
Karen Inger